Lindy van Dijk-Leevendig

Lindy van Dijk-Leevendig

SeniorenWegwijzer Almere

SeniorenWegwijzer Almere is jaren geleden ontstaan als Seniorenplein Almere. Mijn schoonvader, toen al over de tachtig, had een computer staan. Het was moeilijk voor hem met zijn grote vingers de toetsen van het toetsenbord goed te raken en zo foutloos een website-adres in te tikken. En wat hij met moeite had ingetypt, kon hij dan weer moeilijk lezen.

Maar hij was nog steeds een man met interesse in de wereld buiten zijn woning en hij ging er graag op uit. Ik heb toen Seniorenplein Almere voor hem gemaakt. Hij, en een aantal andere bewoners van Almere, hebben hier veelvuldig gebruik van gemaakt. Totdat hij het echt niet meer kon en mijn tijd om de website bij te houden wegviel.

En toen begon het toch weer te kriebelen. Met de nieuwe techniek is het voor mij eenvoudiger om een website voor u neer te zetten en bij te houden, waar u:

  • met één klik of tikje naar een website toe kunt
  • alle voor senioren belangrijke websites van Almere vindt
  • grote knoppen vindt om raak te klikken of te tikken
  • met een computer, tablet of telefoon op kunt kijken.

Mist u een website die u wel graag op SeniorenWegwijzer Almere zou willen zien? Vul dan het Tipformulier in. Dan krijgt uw website mogelijk ook een plekje op de website. E-mailen kan ook, klik dan rechtsboven op de envelop.

Ik wens u heel veel plezier op SeniorenWegwijzer Almere.


Hartelijke groet, Lindy van Dijk-Leevendig

Heeft u de pech niet in Almere te wonen? Kijk dan eens op Seniorenplein Nederland: www.seniorenplein-nederland.nl

SeniorenWegwijzer Almere werkt samen met

Met dank aan de gemeente Almere voor het beschikbaar stellen van een bedrag uit het Samen Sterk Budget voor promotiemateriaal om deze website onder de aandacht brengen van senioren uit Almere.

SeniorenWegwijzer Almere werkt samen met Senior Live

Senior-Live ondersteunt senioren actief door een brug te slaan tussen hun dagelijkse leven en de mogelijkheden die via het internet en/of technologische middelen kunnen worden aangeboden.

De aanpak van Senior-Live biedt, in het bijzonder de Almeerse senior, de kans om de mogelijkheden die internet en/of technologische middelen kunnen bieden optimaal te benutten. De klant staat weliswaar centraal in deze aanpak, maar het sociale en professionele netwerk wordt hierin niet vergeten.