Senior Zoekt Senior Almere

Soms is iets samen doen, leuker dan alleen.

Winkelen, vissen, naar de bioscoop, sporten, fietsen, wandelen, muziek maken, nordic walking, knutselen, bloemschikken, schaken, een kaartje leggen, u noemt het...

Daarom, een nieuw initiatief van SeniorenWegwijzer Almere: Senior Zoekt Senior ALMERE.

Een groep alleen voor Almeerse Senioren, waarin u een oproep kunt doen voor gezelschap bij een bepaalde activiteit. Wie weet klikt het met de ander en gaat u samen vaker op stap of legt een kaartje.

Het opstarten van de groep zal even lastig zijn. Als er nog niet zo veel leden zijn, zijn er misschien nog niet voldoende aanvragen voor activiteiten waar iets voor u tussen zit. Schroom daarom niet om uw activiteit ook te melden en uw vraag te stellen.

De groep is gratis, alleen een Facebook-account is vereist. Er zijn geen kosten verbonden aan het zoeken naar een metgezel.

Ga naar: Senior Zoekt Senior Almere


Voorbeeld

Hallo ik ben Marieke en ik ben 67 jaar. Ik houd van fietsen in Almere, vooral in natuurgebieden. Ik woon in de Bloemenbuurt.

Wie vindt het leuk om een keertje met mij mee te fietsen?

NB: Senior Zoekt Senior Almere is géén groep voor het vinden van een huwelijkspartner. Ook worden sexuele toespelingen in de groep niet op prijs gesteld.